Sykkel

Har sykkelinteressen blitt så stor at du nå lurer på om klubb-medlemsskap er noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til oss!

Det er ikke lenger slik at det bare er de profesjonelle eller «supermosjonistene» som har glede av å være medlem i en sykkelklubb.

I Bjørvikas avdeling for landeveissykling blir du en del av et likesinnet miljø med god spredning. Både nivå- og kunnskapsmessig. Noen sykler hver dag, andre sykler litt  (når det er fint vær).

Noen kan en masse om Tour de France, andre vet at det er et opplegg i Frankrike, og at Dag-Otto Lauritzen har noe med det å gjøre …

Felles for alle er at vi liker å sykle. Gjerne sammen med andre. Og vi følger en god del av Oslos sykkel-miljø på Instagram. Her har vi snappet opp flere gode Eurovelo-regler gjennom årene, så nå er vi ganske samstemte om farger på styreteip, sokkelengde og generell etikette i grupettoen. Mer skal ikke til for å delta i vår klubb.

Kveldsbad på Sørenga etter tur rundt Svartskog. Denne «sokkelengden» ble gjenstand for ekstraordinær generalforsamling 🙂

Hvem er vi

Bjørvika Sportsklubb – sykkel består av ca. 20 sykkelentusiaster, i alderen 25-45 år. Noen kjenner hverandre via jobb, andre har møttes i mer uformelle settinger. Her er det rom for at alle kan være med, og vi ønsker å tiltrekke oss enda flere medlemmer!

Er du interessert i sykling uansett nivå, har du lyst til å sykle sammen andre, forberede deg til et ritt du har sett fram til eller bare være med å øve på «rulle»? Da er vi helt sikre på at du vil finne passende treningskamerater tilpasset ditt nivå hos oss.

Vårt treningsopplegg består som regel av fellesturer fra klubbhuset (Operaen) på ukedager hvor flesteparten kan være med. Ellers tar vi gjerne impulsturer i helgene når været er for bra til å sitte inne.

Vi sykler på de fleste kjente veiene inn og ut av Oslo, det være seg til Son, rundt Hurumlandet eller bare inn og ut av Maridalen. Har du en hemmelig rute som du vil teste klatreferdighetene dine i opp mot andre syklister, gi oss et hint, vi er alltid klare for å konkurrere!

Vil du ha med deg en hjelperytter er vi veldig åpne for det også, her er alle velkomne!

 

IMG_8919
Søndagstur til Son (mens vi ventet på årets høstkolleksjon fra Kalas…)

Hvorfor Bjørvika?

Bjørvika er liten nok til at du får stor innflytelse på hvordan sesongen legges opp. Vil du ha mange økter og flere ritt er det muligheter for deg. Vil du være med en gang i blant er dette også helt i orden.

Som en av Norges nyeste sykkelklubber har vi selvsagt det raffeste klubbnavnet (selv om ingen av oss bor i Bjørvika …)

Og de stiligste draktene. Synes vi.


Årets sesong

Etter avtale på vår facebookgruppe (ta kontakt så ordner vi plass) sykler vi i Oslo og omegn. Agendaen for kommende sesong er å delta på flere ritt og fremme idrettsglede i Bjørvika.

Ønsker du å være med?

Send en epost til: sykkel@bjorvikasportsklubb.no

Velkommen!

 

Legg igjen en kommentar